Content-marketing.png

Content Marketing

Framtiden är här och den kallas för content marketing. Med en smart strategi skapas kommunikationsinnehåll som attraherar fler kunder. Detta skall göras i rätt kanaler och innehållet måste anpassas efter den utvalda kanalen och målgruppen. 

Förklarningsvideo

Presentera er kampanj, produkt eller tjänst medels en kort och snärtig video! Med en förklaringsvideo blir ditt budskap kort och tydligt. Mer information innebär inte alltid bättre resultat. Vi ser till så att ert budskap blir träffsäkert!

Professionell reklamfilm (Filmproduktion)

Vi har några av landets bästa filmare som jobbar med att skapa upplevelser som är perfekt för ert varumärke. Vi gör säljande reklamfilmer, informationsfilmer och intervjuefilmer.

Sociala medier

60% av Sveriges befolkning använder sig av Instagram och 76% använder sig av Facebook. Vi hjälper er att få kontakt med nya kunder och förbättra er relation med redan existerande kunder.

Blogg

Vi hjälper er att skapa blogg-artiklar med innehåll som berör, bloggar som delar kunskaper och lärdomar! Genom att ge andra en inblick i er kultur, engagemang och er vardag kommer det att göra att ditt företag får en mer mänsklig profil. Detta gynnar era affärer, er rekryteringsprocess och ert varumärke.

Content strategi

Med rätt content-strategi kan man bygga upp ett varumärke som säljer utan att mer aktivt behöva ägna sig åt att sälja. Innehåll som är intressant och relevant är det bästa sättet att skapa mervärde och en effektiv kommunikation med kunder och partners.

Landnings sidor

Förstasidan på hemsidan är oftast företagets första digitala ansikte, utåt. Vi skapar landningssidor från grunden som byggs speciellt för just ert företag. Vår utgångspunkt är alltid den unika sökfrasen som har valts ut för att ge mest värde i både rankning i sökmotorerna och som förfrågningar från kunderna. Er ranking förbättras därmed!

Hur rörlig bild hjälper ert företag.

Förstärka varumärke

Att stärka ditt företags varumärke handlar verkligen om att marknadsföra sin organisation på rätt sätt. Med en reklamfilm så kan ni få upp till 139% större varumärkesspridning.

Högre konverteringsgrad

Med en reklamfilm så kan ni få upp till 46% fler konverteringar. Idag använder många framgångsrika företag Sociala medier i sin marknadsförings strategi. En videoinlägg ger fler klick i sociala medier än ett textinlägg.

Öka besökare

Ett inlägg med reklamfilm attraherar 3 gånger så många klick jämfört med ett inlägg med bara text och bild. Google & sociala medier älskar film.

Sälj mer

Många tar sina köpbeslut efter att ha tittat på förklarande reklamfilmer och konverteringsgraden kan öka med upp till 43%.

Förläng besökstiden

En besökare stannar i genomsnitt 2 minuter längre på en sida som förklarar med film. Vi har blivit väldigt otåliga på nätet och vi har cirka 6 sekunder på oss att fånga en besökares intresse.

Strategisk kommunikation

Förtydliga ert budskap och digitalisera er säljpitch med hjälp av en reklamfilm. Ert budskap blir kort, tydligt och träffsäkert.

Säljpitch AB

-kort, tydligt och träffsäkert

Vår styrka ligger i teamwork

För att möta våra kunders behov så effektivt som möjligt, så gäller det att vara lyhörd. Vi brinner för vår kund och lyssnar på deras vision.