ux-design.png

Design & UX

Vi på Säljpitch tar fram moderna och attraktiva webblösningar!

Vi bygger kommunikation, struktur och användarvänlighet kopplat till en design som inte bara är vacker utan som även speglar företagets visuella identitet! Vår strategi  förenklar besökarens resa till avslut och skapar därmed fler seriösa  kundkontakter.  Vår filosofi är att det enkla oftast är det vackra, och funktionella!

Funktionell design

Användarvänlighet

Vi har alla besökt en hemsida som vi snabbt lämnade eftersom den inte var användarvänlig eller hade en struktur vi förväntade oss. Kanske var det svårt att hitta den information som man letade efter? Vi strävar alltid efter att design och användarvänlighet skall gå hand i hand. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för besökarna att hitta den information de är ute efter. Vi vet hur viktigt det är med modern design för att speglar företagets branding. Vi vet även att designen är betydelselös ifall den inte fungerar och är användarvänlig. Det primära målet är att få besökarna att konverteras till kunder. Det är det vi kan!

Bilder, form och färger.

När vi tar fram er webblösning, så tar vi alltid hänsyn till den grafiska profil som reda finns, alternativt skapar vi den åt er. Vi ser till så att utvecklingsarbetet följer dessa profiler och anpassar dem där efter till webbens villkor. Varumärkets bilder, färger och typsnitt kommer därmed få en mer levande design. Behöver ni hjälp med att ta fram nytt grafiskt material, såsom logotype, färgprofiler och typsnitt, som passar just ert varumärke, så har vi så klart kompetensen för det. Vi kan även fotografi och filmproduktion. Vi skapar ett bildspråk som är passande både för er webblösning och för era andra reklam och informationskanaler. En helhetslösning för just er!

Säljpitch AB

-Kort, tydligt & träffsäkert

Vår styrka ligger i teamwork

För att möta våra kunders behov så effektivt som möjligt, så gäller det att vara lyhörd. Vi brinner för vår kund och lyssnar på deras vision.