om oss

VI KAN FÖRSÄLJNING

VI ÄR SÄLJPITCH!

Vi visar vägen till ökad försäljning och starkare kundrelationer inom B2C & B2B.

Som experter på telemarketing, fokuserar vi helhjärtat på våra uppdragsgivares framgång. 
Säljpitch startades med en vision och plan för att hjälpa företag att digitalisera sin säljprocess med hjälp av modern teknologi. Efter många års erfarenhet av försäljning, så är vår ambition att förenkla och tydliggöra våra kunders säljprocess. Vi vet av erfarenhet att företag ofta behöver förnya sitt sätt att tänka och anpassa sitt budskap utifrån sin målgrupps behov. Vi lever idag i en värld där digitalisering är ett faktum och vi förnyar och utvecklar löpande vår arbetsmetod för att vinna konkurrensfördelar på marknaden för våra kunder.

SÅ ÖKAR VI ER FÖRSÄLJNING
Medarbetare-06 Säljpitch AB
Att jobba med oss

Ständig utveckling är en del av vår affärsmodell. Genom att endast företräda tjänster och produkter som vi tror på kan vi utlova 100% leveransgaranti.

Dina mål - vårt uppdrag

Med hjälp av systematiserade verktyg och digitaliserade rutiner kan vi optimera säljprocessen utifrån dina unika behov. Allt för att utveckla och maximera er försäljning.

Våra verktyg, din trygghet

Vi kan aldrig konkurrera med din inblick i din verksamhet, men vi vet hur kunskapen kan utnyttjas till fullo i säljprocessen. Vi analyserar era behov och skräddarsyr lösningar som bäddar för framgång.

Utbildning

Genom ständig vidareutbildning av vår personal samt -utveckling av våra metoder, ligger vi alltid i framkant. Med närmare 20 års erfarenhet av telemarketing kan vi alla säljknep – och vet hur de ska användas.

Account_Manager_Ikon Säljpitch AB
Medarbetare-07 Säljpitch AB
Analysera mer

Vi identifierar dina mål och sätter kontinuerligt upp nya.
Varje dag får ni ta del av visuella rapporter som gör det lätt att se vilka resultat vi uppnår.

Kvalitetsgranskning

Systematiskt säkerställer vi att alla kunder är nöjda och trygga med oss. Vårt mål är att göra dina kunders vardag lite bättre – varje dag! Läs mer om vårt arbete för att få 100% nöjda kunder här.

Våra värdegrunder

Vid kundens sida

Vi hjälper våra kunder att nå framgång. Vi strävar alltid efter att förstå behoven hos våra kunder och i sin tur deras kunder. Vi finns för att hjälpa företag att förverkliga sina visioner.

agera etiskt och öppet

Vi gör våra affärer med integritet och transparens. Vi lever i enlighet med vår uppförandekod och accepterar inga halvdana leveranser. Vi är måna om en arbetsmiljö där alla får komma till tals och påverka.

Bli bättre tillsammans

Vi strävar kontinuerligt efter att bli bättre på det vi gör. Vi är en lärande organisation och delar gärna med oss av vår kompetens. Vi sätter en ära i att arbeta för hög kvalitet och innovation. Vi bygger ett Säljpitch-team tillsammans med våra kunder, samarbetspartner och de samhällen där vi verkar. Vi drar nytta av mångfald för att leverera de bästa lösningarna. Vi är community!

värna om miljön

Vi bryr oss om både människor och miljön. Vi arbetar dagligen med hållbara lösningar. Vi främjar hälsa och välbefinnande. Vi tar initiativ till gröna lösningar och strävar efter minimal miljöpåverkan. Vi tar ansvar för kommande generationer.
SKAPA DIN FRAMTID
Lansera_bolag-01 Säljpitch AB

Lämna ditt nummer, så ringer vi upp dig inom 55 sekunder och berättar mer!

Vi använder cookies för att ge våra användare en bättre upplevelse på vår hemsida
Acceptera
Integritetspolicy