professionell reklamfilm

Professionell Reklamfilm

Vi har några av landets bästa filmare som jobbar med att skapa upplevelser som är perfekt för ert varumärke. Vi gör säljande reklamfilmer, informationsfilmer och intervjuefilmer.

Hur rörlig bild hjälper ert företag.

Förstärka varumärke

Att stärka ditt företags varumärke handlar verkligen om att marknadsföra sin organisation på rätt sätt. Med en reklamfilm så kan ni få upp till 139% större varumärkesspridning.

Högre konverteringsgrad

Med en reklamfilm så kan ni få upp till 46% fler konverteringar. Idag använder många framgångsrika företag Sociala medier i sin marknadsförings strategi. En videoinlägg ger fler klick i sociala medier än ett textinlägg.

Öka besökare

Ett inlägg med reklamfilm attraherar 3 gånger så många klick jämfört med ett inlägg med bara text och bild. Google & sociala medier älskar film.

Sälj mer

Många tar sina köpbeslut efter att ha tittat på förklarande reklamfilmer och konverteringsgraden kan öka med upp till 43%.

Förläng besökstiden

En besökare stannar i genomsnitt 2 minuter längre på en sida som förklarar med film. Vi har blivit väldigt otåliga på nätet och vi har cirka 6 sekunder på oss att fånga en besökares intresse.

Strategisk kommunikation

Förtydliga ert budskap och digitalisera er säljpitch med hjälp av en reklamfilm. Ert budskap blir kort, tydligt och träffsäkert.

Säljpitch AB

-kort, tydligt & träffsäkert

Vår styrka ligger i teamwork

För att möta våra kunders behov så effektivt som möjligt, så gäller det att vara lyhörd. Vi brinner för vår kund och lyssnar på deras vision.