sociala medier

Sociala medier

En tydlig strategi  är det som sätter riktningen för ert varumärke och brandings framtida utveckling. Sociala medier är ett brett område som definitivt inte ska underskattas i detta sammanhang. Vi kan ta fram den strategi som fungerar just för ert företag  och hjälpe er därmed att  hänga med i den moderna utvecklingen.

Utvecklingen av sociala medier har växt med en enorm hastighet. Vi hjälper er med dessa plattformar och tar fram strategier som är helt anpassade efter denna verksamhet och era målgruppers behov. Vi ser över vilka plattformar som är aktuella för ert företag, därefter tas en strategi fram. Ni jobbar med framtagning av innehåll, då ni förmodligen  sitter inne med den gedigna kunskapen om era tjänster. Vårt jobb blir  att se över innehållet utifrån er branschkunskap, införsäljnings- och konverteringsperspektiv. I denna process tror vi starkt på samarbete som en nyckel till goda resultat. 

Fördelarna med att ert företag jobbar mot sociala medier är stor. Ett genomtänkt arbete med detta bidrar till att skapa nya möjligheter för er marknadsföring. Ni uppdaterar er företagsverksamhet med fräscht innehåll på ett unikt sätt  och bygger upp en stabil följ skara av intressenter. Ni får kanaler som blir riktade direkt mot potentiella kunder!

Vi är den nya tidens digitala säljbyrå.

Tillsammans med våra kunder
skapar vi kreativa helhetslösningar inom
strategi, reklam, media och produktion.
Allt ni behöver under ett och samma tak.

Modern & hög konverteringsgrad Webbyrå Helsingborg

Plattformar vi jobbar med

Instagram

60% av Sveriges befolkning använder sig av Instagram. Vi hjälper er att få kontakt med nya kunder och förbättra relationen med de existerande kunderna.

Linkedin

Nå ut till fler svenska företag. Vi hjälper er att stärka ert varumärke och ser till så att ni syns med relevant information.

Facebook

76% av Svergies befolkning använder sig av Facebook. Sprid ditt budskap med hjälp av unika kreativa verktyg och tilltalande format som inspirerar till aktiviteter!

Kundsupport

Personlig kontakt som hjälper er från start till slut. Det går både att ringa, maila och träffa oss. Vårt mål är att ge er den bästa kundsupporten i branschen.

Säljpitch AB

-kort, tydligt & träffsäkert

Vår styrka ligger i Automatisering