Säljpitch Webbyrå i Helsingborg

Webbdesign

Vi utvecklar alla möjliga sorters webblösningar baserat på våra kunders krav, önskemål och behov. Vi tvekar inte på att utmana våra kunder att tänka stort. Webbutveckling för oss handlar om att lösa problem av alla sorter, stora som små.

HEMSIDOR I VÄRLDSKLASS

Säljpitch.se hjälper företag i Helsingborg med omnejd att skapa smarta webblösningar som ger mätbar effekt. Vi hjälper helt enkelt er att omvandla besökare till kunder.

RESULTAT OCH TILLVÄXT ONLINE

Vi skapar innehåll som både syns och kommer att göra skillnad i allt från sociala medier, SEO anpassning och sökannonsering genom Google adwords.  Vi tror starkt på den ständiga kommunikationen mellan oss och er. Vi gör resultatuppföljningar och hjälper er att ständigt hålla er hemsida uppdaterad, både med ny information och med de senaste designtrenderna. Därtill optimerar vi  användarvänligheten så mycket som möjligt.

SERVICE OCH SUPPORT

Vi vill att du ska känna dig trygg i våra händer. Vi övervakar att er hemsida ständigt är säkerhetsuppdaterad och problemfri. Vi ser helt enkelt till så att din webbsida ständigt kommer att vara affärsdrivande och att den ger trafik som omvandlas till affärer!

Detta ingår alltid i våra hemsidor

Wordpress Hemsida

En hemsida byggd med marknadens populäraste och mest lättanvända CMS-verktyg. Detta innebär att ni enkelt själv kan uppdatera sidan med text, bilder eller video.

Sökmotoroptimering (SEO)

Vi bygger er hemsida för att ge den optimal exponeringen mot sökmotorerna. Självklara förutsättningar för att era framtida kunder enkelt ska kunna hitta er på webben.

Vi sköter allt

Vår framarbetade process gör det enkelt för er! Vi gör jobbet och ni får en professionell hemsida levererad och klar i tid. Ni avgör så klart vad ni vill göra själv, men vi gör det gärna!

Responsiv design (Mobilanpassad)

Hemsidan byggs med responsiv design, vilket innebär att det fungerar lika bra oavsett skärmstorlek. Den ser med andra ord bra ut både på mobiltelefonen, surfplattan och datorn!

Modern & hög konverteringsgrad

Första intrycket är viktigt! När era nya kunder kommer till er sida så ska de vara enkelt och tydligt för dem att hitta informationen de söker. Ni vill leda dem rätt och snabbt, det hjälper vi er med!

Kundsupport

Personlig kontakt som hjälper er från start till slut. Det går både att ringa, maila och träffa oss. Vårt mål är att ge er den bästa kundsupporten i branschen.

Säljpitch AB

-Kort, tydligt & träffsäkert

Vår styrka ligger i teamwork

För att möta våra kunders behov så effektivt som möjligt, så gäller det att vara lyhörd. Vi brinner för vår kund och lyssnar på deras vision.