Offline-försäljning

VISION TILL VERKLIGHET

Kort, tydligt & träffsäkert

Tack vare våra medarbetares spetskompetens och långa erfarenhet, kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som bidrar till ökad försäljning och långsiktiga kundrelationer. Vi erbjuder högkvalitativa säljtjänster inom B2B och B2C. Allt för att bygga framtidens största varumärken.

Så ökar vi er försäljning
Ökad_försäljning Säljpitch AB

MERFÖRSÄLJNING

När kunden just genomfört ett köp är de som mest positiva till dig och dina erbjudanden. Tillfället är perfekt för att skapa merförsäljning. Vi lär känna hela ditt sortiment av tjänster och produkter och erbjuder okonstlat fler produkter.
Korsförsäljning_Ikon Säljpitch AB

KORSFÖRSÄLJNING

Att hitta nya affärsmöjligheter inom ett befintligt kundsegment är en konst. Genom att korsförsälja produkter med tjänster, och tvärt om, optimerar vi varje säljsamtal. Det här kommer att öka lönsamheten, utan att budgeten gör det.
Målgrupp_Ikon Säljpitch AB

Nykundsförsäljning

Hur gör man för att få nya kunder? På Säljpitch vet vi att rätt kontakter och strategisk säljteknik leder till fler affärer. Genom systematisk och mätbar nykundsförsäljning ökar vi din kundstock och optimerar din budget.
Varma_samtal_Ikon Säljpitch AB

MÖTESBOKNING

Vi hjälper er att boka fler möten som leder till fler affärer. Vi prospekterar, matchar kunder med uppdragsgivare och leder er från första samtalet till det sista utvärderingsmötet.
Analys_Ikon Säljpitch AB

MarknadsANALYS

Att lära känna marknaden är första steget för att öka försäljningen, expandera och nå nya kunder. Genom en marknadsundersökning får vi värdefull insikt i hur du kan leva upp till (och överträffa) dina kunders behov och förväntningar.
Område_Ikon Säljpitch AB

STRATEGI

Att lära känna marknaden är första steget för att öka försäljningen, expandera och nå nya kunder. Genom en marknadsundersökning får vi värdefull insikt i hur du kan leva upp till (och överträffa) dina kunders behov och förväntningar genom en tydlig strategi.
B2c
B2C_Ikon Säljpitch AB

Business to Costumer

För att möta våra kunders behov så effektivt som möjligt, gäller det att vara lyhörd. Allt för att främja långsiktiga kundrelationer och en ökad försäljning. Baserat på era säljmål garanterar vi hundraprocentig leveranssäkerhet och kundnöjdhet. Vi förser dagligen våra uppdragsgivare med visuella rapporter, KPI:er och försäljningsresultat. Vårt kvalitetsarbete är systematiserat och med teknikens hjälp säkerställer vi rutinmässigt att våra medarbetare följer lagar, rutiner och etiska riktlinjer.

Business to Business

För att möta våra kunders behov så effektivt som möjligt,  gäller det att vara lyhörd. Allt för att främja långsiktiga kundrelationer och en ökad försäljning. Baserat på era säljmål garanterar vi hundraprocentig leveranssäkerhet och kundnöjdhet. Vi förser dagligen våra uppdragsgivare med visuella rapporter, KPI:er och försäljningsresultat. Vårt kvalitetsarbete är systematiserat och med teknikens hjälp säkerställer vi rutinmässigt att våra medarbetare följer lagar, rutiner och etiska riktlinjer.

B2B
B2B_Ikon Säljpitch AB
100% Kundnöjdhet!

För att möta våra kunders behov så effektivt som möjligt, gäller det att vara lyhörd. Allt för att främja långsiktiga kundrelationer och en ökad försäljning. Baserat på dina säljmål garanterar vi hundraprocentig leveranssäkerhet och kundnöjdhet. Vi förser dagligen våra uppdragsgivare med visuella rapporter, KPI:er och försäljningsresultat. Vårt kvalitetsarbete är systematiserat och med teknikens hjälp säkerställer vi rutinmässigt att våra medarbetare följer lagar, rutiner och etiska riktlinjer.

Handslag Säljpitch AB
VI SKAPAR RESULTAT

Försäljning handlar om att ge goda kundupplevelser, att vårda befintliga kundrelationer och att skapa nya. Det spelar ingen roll hur fantastiska era produkter eller tjänster är, om ni inte kan förmedla värdet av dem. Det är här Säljpitch kommer in i bilden. Med över 10 års erfarenhet är vi experter på försäljning inom B2B och B2C. Vi vet vad som krävs för att bygga långsiktiga kundrelationer som ökar er försäljning.

Vår styrka
Affärs_samarbete-01 Säljpitch AB

Lämna ditt nummer, så ringer vi upp dig inom 55 sekunder och berättar mer!

Vi använder cookies för att ge våra användare en bättre upplevelse på vår hemsida
Acceptera
Integritetspolicy