Webbyrå i Helsingborg

FÖRBÄTTRAR ER DIGITALA NÄRVARO

Webbyrå i Helsingborg

Utvecklare, designers, SEO-experter, digitala strateger – listan är lång. Vi hjälper företag att lyckas med sin digitala närvaro via digital marknadsföring.

SÄLJPITCH ÄR DEN PARTNER SOM FÖRBÄTTRAR ER DIGITALA NÄRVARO

Vår uppgift är att göra våra kunder nöjda. Vi är övertygade om att genom ett långsiktigt samarbete som bygger på våra värderingar, kan vi på säljpitch uppnå de resultat som vi har satt tillsammans.

Webbdesign

STARTA HEMSIDA

Säljpitch.se Hjälper företag att skapa smarta webblösningar som ger mätbar effekt. Vi hjälper att omvandla era besökare till kunder.
Allt från sociala medier och SEO samt sökannonsering i Google adwords. Vi skapar innehåll som både syns och kommer göra skillnad. Vi tror starkt på den ständiga kommunikationen mellan oss och våra kunder. Vi gör resultatuppföljning och hjälper er att ständigt uppdatera er hemsida till de senaste trenderna för att optimera användarvänligheten så mycket som möjligt.
Vi vill att du ska känna dig trygg i våra händer. Vi ser till att din hemsida ständigt kommer att vara affärsdrivande och ger trafik som kommer att omvandlas till affärer. Vi ser även till att övervaka er hemsida för att ge en ständig säkerhetsuppdatering.

Vi ger er personlig kontakt som hjälper er från start till slut. Det går både att ringa, maila och träffa oss personligen. Vårt mål är att ge er den bästa kundupplevelsen i branschen.

Webbdesign

Våra hemsidor är byggda med marknadens mest populära och etablerade CMS-verktyg (bl.a. WordPress och Drupal).

Rekrytering Prospecting Säljpitch AB
Webbyrå i Helsingborg
Wordpress Säljpitch AB
CMS-verktyg / WordPress
CMS-verktyg

Content Management System

WordPress

Förkortningen CMS står för Content Management System och kan översättas till svenska som ett Publishing Tool eller Content Management System. De är alltså system för att bearbeta och publicera olika data.

Ett webbaserat innehållshanteringssystem kräver ingen speciell programvara. Allt du behöver är din webbläsare. Det gör dig också flexibel eftersom du enkelt kan arbeta med olika enheter.
I webbaserade innehållshanteringssystem minskar vanligtvis behovet av att använda kod. Det innebär att uppdatering av sidan med text och bilder inte kräver fördjupade tekniska kunskaper.
Generellt sett skiljer ett CMS mellan innehåll och design. Det möjliggör en konsekvent design av webbplatsens olika undersidor.

En hemsida byggd med marknadens populäraste och mest lättanvända CMS-verktyg (WordPress). Detta innebär att ni enkelt själv kan uppdatera sidan med text, bilder eller video.

Webbshop

E-handel

Webbhotell är processen att lagra alla filer som utgör din webbplats på en server. Det hjälper dig att etablera din webbplats på internet. Det finns olika värdlösningar.
Den bästa för dig beror på dina behov och prioriteringar.

Överväg dessa webbhotellfunktioner innan du väljer en plan.

Projekthantering-01 Säljpitch AB
Webbshop / E-handel
Tillväxt-graf Säljpitch AB
Digital marknadsföring​
Marknadsföring

Digital marknadsföring​

Arbete med sociala medier för företag är något som växer i raketfart. Vi hjälper företag att ta fram en strategi som är helt anpassad till deras verksamheter.

Vi ser till att konvertera er trafik till kunder.

Professionell reklamfilm (Filmproduktion)

Vi har några av landets bästa filmare som jobbar med att skapa upplevelser som är perfekt för ert varumärke. Vi gör säljande reklamfilmer, informationsfilmer och intervjuefilmer.

Responsiv design

Mobilanpassad

Hemsidan byggs med responsiv design, vilket innebär att det fungerar lika bra oavsett skärmstorlek. Den ser med andra ord bra ut både på mobiltelefonen, surfplattan och datorn. Det är en mobilanpassad webbdesign.

Landningssidor

Förstasidan på hemsidan är oftast företagets första digitala ansikte utåt. Vi skapar landningssidor från grunden som byggs speciellt för just ert företag. Vår utgångspunkt är alltid den unika sökfrasen som har valts ut för att ge mest värde i både rankning i sökmotorerna och som förfrågningar från kunderna. Därmed förbättras er ranking!

Projekthantering-01 Säljpitch AB
Responsiv design (Mobilanpassad)
Lansera_bolag-01 Säljpitch AB
SEO strategier webbdesign för Sökmotorvänlig​
SEO

SEO-strategier för webbdesign och Sökmotorvänlighet

SEO (Sökmotoroptimering), innebär att jobba med att få en webbsajt att synas högt upp i sökresultaten (search engine results page, SERP) på ett eller flera utvalda sökord och få organiska besökare på webbplatsen.

Det ger er bästa förutsättningar så att era framtida kunder enkelt kan hitta er på sökmotorerna Google och Bing. 

Vi har rätt kunskap för att ge resultat.

Analytics

Vad är Google Analytics?

Google Analytics är en webbanalystjänst som tillhandahåller statistik och grundläggande analysverktyg för sökmotoroptimering (SEO) och marknadsföringsändamål. Tjänsten är en del av Google Marketing Plattform och är tillgänglig gratis för alla med ett Google-konto.

Google Analytics används för att spåra webbplatsens prestanda och samla in besöksinformation. Det kan hjälpa organisationer att identifiera de främsta källorna till användartrafik, mäta framgången för deras marknadsföringsaktiviteter och kampanjer, spåra måluppfyllelse (t.ex. Köp, lägga till produkter i kundvagnar), identifiera mönster och trender i användarinteraktion och samla in annan besöksinformation, som t.ex. Demografiska uppgifter. Små och medelstora återförsäljarwebbplatser använder ofta Google Analytics för att fånga och analysera olika kundbeteendeanalyser, som kan användas för att förbättra marknadsföringskampanjer, öka webbplatstrafiken och bättre behålla besökare.

Tillväxt-graf-02 Säljpitch AB
Google Analytics
Rekrytering Prospecting Säljpitch AB
Modern & hög konverteringsgrad
Konvertering

Modern & hög konverteringsgrad

Första intrycket är viktigt! När era nya kunder kommer till er hemsida så ska de vara enkelt och tydligt för dem att hitta informationen de söker. Ni vill leda dem rätt och snabbt.

User experience (UX) i Webbdesign

En viktig del av processen är att skapa en användarvänlig webbplats och god user experience (UX).
En grafisk formgivare eller art director skapar skisser och prototyper, (mock-ups och storyboards), som utgör beskrivningar av sidornas tänkta struktur, utseende (grafisk design/layout) och interaktivitet enligt ovan, ofta med hjälp av något rit- eller illustrationsprogram.

GCP

Vad är Google Cloud Plattform (GCP)?

Google Cloud Plattform (GCP) som erbjuds av Google är en samling molntjänster som körs på samma infrastruktur som Google använder internt för sina slutanvändarprodukter som Google Sök, Gmail, Google Drive och YouTube. Det erbjuder en svit av modulära molntjänster, inklusive datoranvändning, datalagring, dataanalys och maskininlärning, samt en svit med hanteringsverktyg. Kreditkort eller bankuppgifter krävs för registrering.

Google Cloud Plattform erbjuder infrastruktur-som-en-tjänst, plattform-som-en-tjänst och serverlösa datormiljöer.

Google Cloud Plattform Säljpitch AB
Google Cloud Plattform
Webbhotell Säljpitch AB
Webbhotell
webbhotell

Vad är webbhotell?​

Webbhotell är processen att lagra alla filer som utgör din webbplats på en server. Det hjälper dig att etablera din webbplats på internet. Det finns olika värdlösningar. Den bästa för dig beror på dina behov och prioriteringar.

Överväg dessa webbhotellfunktioner innan du väljer en plan.

12 väsentliga funktioner som ett bra webbhotell bör ge:

01- Diskutrymme
02- Bandbredd
03- Typ av server
04- Webbplatshastighet
05- Förinstallerade appar
06- Domännamn
07- Webbplatsbyggare
08- Säkerhet
09- Upptid
10- Plats för server
11- Support
12- Säkerhetskopieringar

GMB

Google My Business (GMB)

Google My Business ger dig möjligheten att synas lite mer framhävt på sökresultat kopplat till ditt företagsnamn. Här kan du lyfta fram olika intressanta uppgifter som t ex era produkter, tjänster, adress, telefonnummer, andra kontaktvägar, olika erbjudanden och mer.

Skapa – Optimera – Engagera – Övervaka / spåra – Inlägg – Frågor och svar – Recensioner – Expertis – Dashboard – Rapportering

Google My Business Management Service for Local SEO

Create – Optimize – Engage   – Monitor / Track – Posts – Q&A – Reviews – Expertise – Dashboard – Reporting 

Rekrytering Prospecting Säljpitch AB
Google My Business (GMB)
Alla typer av företag B2C eller B2B
Säljpitch AB

Säljpitch AB erbjuder många webbutvecklingstjänster i Helsingborg.
Vi har mycket erfaren personal som kan bygga unika och specialbyggda
webbplatser med avancerade specialfunktioner.

En webbyrå i Helsingborg som fokuserar på trafik, SEO och Sökord.
Full uppmärksamhet på modern teknologi.

Vår styrka ligger i teamwork
För att möta våra kunders behov så effektivt som möjligt, så gäller det att vara lyhörd.
Vi brinner för vår kund och lyssnar på deras vision.
SKAPA DIN FRAMTID
Analys-01 Säljpitch AB

Lämna ditt nummer, så ringer vi upp dig inom 55 sekunder och berättar mer!

Vi använder cookies för att ge våra användare en bättre upplevelse på vår hemsida
Acceptera
Integritetspolicy